corinne och massor med ben & jerrysss

idag kom corinne från deras sommarställe, och nu kommer hon att tillbringa två nätter hemma hos mig, härligt !
miranda och jag mötte henne inne i centrum och kollade lite på rean i butikerna, efter det åkte vi vidare till våra bekanta med mina föräldrar, åt grillmat och sådär . efter det hyrde vi 2 filmer med corinne och mättade våra magar med en massa onyttigt, cookie dough in our heart . nu skall vi sova ! puss och godnatt

outfit !

 jaa, såhär ser jag då ut .
klackar - hm, blommigt linne - esprit, kofta mammas, jeans - cheap monday, läderjacka - pimkie
och jaa, ni får undra hur mycket ni vill varför jag har en flaska i handen och varför bilden är tagen med dörren öppen, undrar gör jag nämligen också .


  blommigt är det vackraste jag vet just nu . talade med min farmor idag och hon lovade sy en blommig kjol åt mig, jag blev glad . sy är hon nämligen riktigt riktigt bra på .

jaadu

hej söta ni ! idag , eller rättare sagt igår har jag fyndat lite, köpte en kavaj för ynka fem euro och nittiofem cent, alltså ungefär sextio kronor ! vem skulle inte ha kunnat motstå det ? då jag kom hem så tog jag fram datorn och talade lite med vänner över msn, efter det fick jag mat hemma, sjuk känsla, jag vet , men ni som känner mej bra vet att jag äter typ aldrig varm mat hemma . efter maten la jag mig i mina föräldrars säng för att läsa igenom nya CHIC, love it . när jag senare skall stiga upp och gå efter lite körsbär så trampar jag på något, när jag sedan märker att det är en dödshäftig portfölj så hoppar jag nästan av lycka ! kan ni fatta, en svart tuff portfölj med axelrem och allt ? min mammas gamla, använd superlite av henne och oanvänd i tio år, jag trodde jag skulle svimma . när hon dessutom erbjöd den åt mig så kunde jag ju inte göra annat än bara tacka och ta emot . vi får hoppas att det kommer upp några bilder på kavajen och väskan imorron, eftersom andy vill se dem, hahah, you're cute .
goodnight sweethearts ! , ska ännu snabbt lägga upp en lite äldre outfit bild före jag skall sova .
x


RSS 2.0