busskort

håller mitt busskort i handen, borde egentligen gå till bussplatsen, men orkkar inte. naomi sitter på en stol brevid mej, dock så långt ifråg att ja int kan röra henne, hon sku gärna få komma hit så att ja kan krama henne ( telepati! hon kom precis när ja skrev detdär !) . nejnu, vi väntar på M, ska vidare till henne ! puss, idag kommer idol, happy or happy ?

what hurts the most ?

har nyss laddat ner en rad sorliga låtar . och nu undrar jag att vad gör egentligen mest ont ? att bryta benet eller att förlora en nära vän ? går du omkring 7 år senare och funderar dagligen på det där benet du bröt när du var 12 år gammal, eller funderar du på den människan du trodde var din superbästis ? någon du trodde att du skulle ha förevigt brevid dej, som skulle gå med dej genom regn och rusk, som skulle torkka dina tårar då du gråter över elaka pojkar som får dej att må dåligt, som skulle värma din hand då du kände dej frusen, både innuti och utanpå ?
men vad får dej att må bra ? är det en full tia i ett prov, eller är det när pojken du tycker om håller i din hand, för att kolla om du fryser ? jag antar att det är pojkens varma hand som får dej att må bra just då, men egentligen är allt du behöver en bra och trofast vän som hålls brevid dej i vått och tort . har inget mer att skriva just nu, over and out babes

RSS 2.0